pondělí 19. června 2017

Postele z masivu – spolehlivý materiál

Bukové postele jsou oblíbenou součástí nejen ložnic, ale i dětských pokojů, najdete je i v hotelích. A pokud přihlédneme ke skutečnosti, že v posteli trávíme třetinu svého života a spánek ovlivňuje naše zdraví, regeneruje až 90% psychických a fyzických sil – nelze než se zaměřit na kvalitní postele z masivu.

Kromě postele je nutné si pořídit i kvalitní matraci a rošt. Tady se opravdu nevyplatí šetřit. Dřevěná postel masiv ukrývá v sobě řadu výhod. Nadčasový vzhled se určitě trefí do vkusu každého člověka. Kdo by odmítal pěknou kresbu s letokruhy, příjemnou vůni, dřevo vás těší už na pohled, je hřejivé, přírodní a nevrže.

Kvalitní postel z masivu do každé domácnosti

Dřevěné postele se nejčastěji vyrábějí z buku. Jde o tvrdou dřevinu, díky tomu je odolné a vydrží i dvě nebo tři generace. Tvrdé bukové nebo dubové dřevo zaručuje absolutní stabilitu postele. A pokud jste majiteli malého bytu, tak oceníte postele z masivu s úložným prostorem. Nepořádek v místnosti budí špatnou náladu a kde jinde uklidit rychle peřinu s polštářem než pod postel do úložného prostoru. Máte-li o postele z masivu zájem – nakupujte ideálně přímo u výrobce. Skvělé reference má internetový obchod postelezmasivu.net. Svou práci dělají s láskou s ohledem na každý detail, snaží se splnit individuální přání každého zákazníka.



Pohodlné postele z ekonomicky výhodného smrkového dřeva

Sháníte dřevěné postele s úložným prostorem a nevíte si s výběrem rady? Naše doporučení postel z masivu Robin 180x200 cm. Tato pohodlná a pevná postel vyrobená z bukového dřeva bude sloužit i další generaci. Navíc se jednoduše kombinuje s ostatním zařízením v interiéru. V nabídce e-obchodu nechybí ani postele s výklopnými rošty s úložným prostorem v provedení celo-masiv, jednolůžkové postele, noční stolky, rošty, komody a matrace.





1 komentář: